Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Theepot pimpen in Eindhoven

Details over dit uitje

Groepsuitje organiseren in Eindhoven? Gezellig met vrienden, familie of collega’s een creatieve workshop doen? De Workshop Theepot Pimpen van Eindhoven Excursies is een laagdrempelige workshop die voor jong en oud geschikt is. Haal de creativiteit in u naar boven en ornamenteer een prachtige theepot. U zult zien dat het resultaat prima past in uw eigen servieskast.

Tijdens deze workshop maakt u gebruik van echte porseleinverf. U kunt geheel naar eigen idee uw theepot ornamenteren. Met bonte kleuren of juist in een chique klassieke stijl. Terwijl u lekker creatief bezig bent, geniet u van onze prachtige 5-gangen High Tea zodat ook de inwendige mens geheel aan zijn trekken komt.

De theepot dient nog wel thuis in de oven afgebakken te worden om hem afwas- en vaatwasserbestendig te maken. Maar daarna kunt u uw eigen theepot nog jarenlang gebruiken!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 5-gangen High Tea
  • Diverse kleuren porseleinverf
  • Te boeken op de door u gewenste dag

Het minimale aantal deelnemers voor deze creatieve workshop van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan