Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Jongleren in Eindhoven

Details over dit uitje

Een uniek en oergezellig groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven beleven? Welkom bij de enige echte Jongleer Workshop van Eindhoven Excursies. Jongleren bevordert de teambuilding en zorgt voor nieuwe energie. Jongleren is vooral plezier hebben en vooral doen. Je leert pas echt goed te jongleren door af en toe eens een balletje of een kegel te laten vallen. Maar jongleren is meer dan dat, het is vooral een kwestie van coördinatie, patronen doorbreken en je balans zien te houden.

Onder leiding van een professionele jongleur worden jullie langzaam klaargestoomd voor het circus. We beginnen met wat basisoefeningen om de juiste lichaamhouding te vinden en om de spieren los te maken. Daarna leren jullie hoe je door goed te kijken het juiste ritme kan vinden. Iedereen heeft zijn eigen ritme wat betreft jongleren.

Eerst maar eens simpel beginnen en een paar ballen hoog houden, wacht nog even met die verrassende ´moves´.
Als jullie zijn ´ingegooid´, mag je proberen om met een andere deelnemer tegenover te gaan staan en als team te jongleren. Nu ontdek je pas echt dat jongleren echt een teamsport is!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Basiscursus jongleren
  • Goed voor de teambuilding en voor het creëren van een feestelijke sfeer
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar reken dan op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan