Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Interieur Inrichting in Eindhoven

Details over dit uitje

Groepsuitje of familieuitje in Eindhoven plannen en moeten jullie eerdaags je huis opnieuw of van de grond af inrichten? De metamorfose van jullie woning wordt een stuk gemakkelijker als je deelneemt aan de Workshop Interieur Inrichting van Eindhoven Excursies. Wij leren jullie aan de hand van een moodboard je eigen kleurenpalet te maken en zo gerichter te kiezen. Voordat je überhaupt een interieurwinkel binnenstapt, is dit zeker een aanrader!

Woningdecoratie is tegenwoordig een must, maar waar begin je? Middels een moodboard maak je de woonsfeer die je in je hoofd hebt concreet. Door alles naast elkaar te zetten, krijg je een veel beter inzicht van wat wel en wat niet bij elkaar past en wat je eigen smaak is.

Onder leiding van een professionele interieurinrichter gaan jullie aan de slag en maken eerst het moodboard en daarna een kleurenplan. Je leert hoe je het beste een kleur kunt kiezen en welke tinten te combineren.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Moodboard en kleurenplan
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar reken dan op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan