Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fascinator maken van Eindhoven Excursies

Details over dit uitje

Tijdens de workshop Fascinator maken in Eindhoven maak je met vriendinnen of collega’s een prachtige hoed, hoofdtooi of headpiece.

Eentje die niet zou misstaan op het podium in de Moulin Rouge of Las Vegas. Een schitterend ornament om te dragen bij een leuk feest!

Ontzettend gezellige en creatieve workshop voor vrijgezellenfeestjes of een andere feestelijke gelegenheid. Een ervaren hoedenmaakster staat voor jullie klaar om elke creatieve uitspatting in goede banen te leiden!

Met veertjes, kraaltjes, kunstbloemen , kraaltjes en ander hoedenmateriaal ga je tijdens deze workshop aan de slag om de hoofdtooi te maken waar je altijd van droomde. Eentje die iedere andere vrouw ook wel wilt hebben!

De heren kunnen tijdens een familie-uitje ook meedoen met deze workshop, zij kunnen namelijk gelijk aan de slag om een stopdas te airbrushen.

Na afloop kan je jouw eigen creatie mee naar huis nemen en gaan shoppen voor een mooie jurk erbij uit te zoeken.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding/ ervaren hoedenmaakster
  • Het maken van 1 fascinator per persoon
  • Benodigde materialen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Is het tijd voor een gezellige en verrassende workshop met familie of vrienden in of rond het centrum van Eindhoven? De workshops van Eindhoven Excursies zitten boordevol creatieve uitspattingen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan