Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Winter Rat & Kaasfondue

Details over dit uitje

Het ideale groepsuitje en bedrijfsuitje voor deze herfst en winter! Eindhoven Excursies neemt u deze herfst en winter mee naar de prachtige binnenstad van Eindhoven waar ons enige echte Wie is de Winter Rat spelprogramma wordt georganiseerd en waar u na afloop van het spelprogramma geniet van een heerlijke Kaasfondue op een unieke locatie in Eindhoven. Wij ontvangen u met warme chocomel waarna onze begeleiders de regels van het spel aan u uitleggen.

Bij Wie is de Winter Rat draait alles om de teamprestatie. In groepen gaat u diverse opdrachten uitvoeren en binnen elk team is een saboteur aanwezig die heimelijk uw teamprestaties en motivatie onderuit probeert te halen. Deze 'sneaky' Rat is van te voren op de hoogte gebracht van zijn speciale rol in het spel. Uiteraard horen bij een echte “Wie is de Winter Rat” een paar ludieke, grappige of juist uitdagende opdrachten.

Nadat de teamprestaties zijn geleverd gaat u genieten van een overheerlijke Kaasfondue. Voorafgaand aan de fondue wordt er een soepje uit eigen atelier geserveerd vergezeld van meergranen stokbrood en huisgemaakte focaccia. Aansluitend komen diverse salades, sausjes en vlees- vis- of groenteschotels op tafel te staan; net waar u voor gekozen heeft. Deze Kaasfondue is natuurlijk in olie maar ook in bouillon mogelijk en voor de liefhebbers een heerlijke Zwitserse Kaasfondue!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ontvangst met warme chocomel
  • Wie is de Winter Rat spelprogramma
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Kaasfondue naar keuze op een unieke locatie
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 42,50 p.p. excl. BTW

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Eindhovense Winter Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan