Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Als u wat vaker in Brabant komt dan weet u dat de lokale inwoners bijzonder gecharmeerd zijn van een gezellig café. Sterker nog, een beetje Eindhovenaar komt minimaal eenmaal per week in zijn of haar locale stamkroeg. Deze Kroegentocht van Eindhoven Excursies laat u de gezelligste horeca-etablissementen van de stad zelf ervaren. Deze rondleiding is dan ook ideaal voor uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of dagje uit met vrienden.

Wij hebben een zeer professionele gids voor u klaar staan die u de mooiste Eindhovense cafés en kroegen laat zien. In totaal worden vier kroegen bezocht. In iedere kroeg krijgt u een drankje aangeboden en terwijl u daarvan geniet, vertelt onze gids over de historie van deze buurt en de roemruchte geschiedenis van het café, de vaak markante eigenaren en de meest bijzondere gasten. En, u proeft uiteraard het echte Brabantse bier!

Dus: in iedere kroeg een borrel of een biertje en een mooi verhaal! En luister goed naar de verhalen van de gids, want aan het einde van de stadswandeling gaan we u overhoren!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • 4 gezellige kroegstops met 4 drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan