Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas Kookworkshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Even gezellig genieten met collega's, familie of vrienden en alvast een voorproefje nemen op de Spaanse zon? De Tapas Kookworkshop van Eindhoven Excursies is de juiste manier om de Spaanse keuken te ontdekken. Tapas maken doet u met allerlei dagverse ingredienten zoals vis, vlees, groente en olijven. U hoeft zeker niet naar Barcelona af te reizen om te kunnen genieten van de lekkerste hapjes.

Onze kookworkshop begeleider zal de workshop beginnen met een inleidende presentatie over de Spaanse keuken. Daarna gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag om een uitgebreid Tapasbuffet te bereiden. Uiteraard wordt u hierbij geholpen door onze chefs die met handige aanwijzingen u een flink eind op weg helpen.

Na de voorbereiding volgt het uiteindelijke proeven van de Tapas in combinatie met een mooi glas wijn of sangria. Nou komt u tot de ontdekking dat al uw inspanningen zeker tot het gewenste resultaat hebben geleid. Eet smakelijk en geniet van de door u zelf bereide overheerlijke hapjes!

Inclusief:
  • Dagverse Tapas ingrediënten
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezamenlijk genieten van het gemaakte tapasbuffet met een glaasje wijn
  • Gezellige locatie hartje Eindhoven
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor deze creatieve kookworkshop van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan