Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strip Diner in Eindhoven

Details over dit uitje

Even gezellig uit in de Eindhovense binnenstad, gaat er iemand trouwen of willen jullie gewoon even met vrienden en vriendinnen een KEIGAAF groepsuitje organiseren? Het Strip Diner van Eindhoven Excursies is een prima idee voor die ludieke vrijgezellenfeestjes en groepsuitjes. Wat te denken van een voortreffelijk diner en een erotisch optreden om het bloed wat sneller te laten stromen?

Ok, het diner mag dan heerlijk zijn en de wijn stroomt uitbundig, maar de spreekwoordelijke slagroom op de taart moet nog beginnen. Is het een buikdanseres of een verklede toyboy? Een agente met jarretels of een bouwvakker met ontbloot bovenlijf? U gaat het meemaken.

Na het diner komt er dus gewoon een dusdanige stoot binnen dat naar de vloer staren geen optie meer is. Met een verleidelijke striptease wordt deze avond in stijl afgesloten!

Prima geschikt voor een bachelorparty, een vrijgezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid!

Inclusief:
  • Verleidelijke Stripper (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan