040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Workshop in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Stand-Up Comedy Workshop in Eindhoven

Wat is een goede grap, wat zijn de niet te missen ingrediënten voor een grappig verhaal, hoe bouw je dat op en hoe breng je dat het beste over op het publiek? Eindhoven Excursies organiseert voor kleine en grotere groepen een speciale Stand-Up Comedy Workshop vol komische afslagen, valkuilen en improvisaties. Snel denken hoort er natuurlijk ook bij evenals goed luisteren naar Stand-Up professional Raymon Hofkens, winnaar van diverse comedy awards!

Stand-Up Comedy is ‘all about’ een goede voorbereiding. Sommige talenten kunnen goed schrijven en van tevoren alles op papier uitdenken, anderen benutten meer hun improvisatietalent op het ‘moment suprème’. Na wat inleidende beschietingen en uitleg van Raymon gaan jullie het allemaal in de praktijk beoefenen. Spelen voor een publiek moet je gewoon leren! Deze workshop duurt 2 tot 2,5 uur, er is genoeg tijd om allemaal aan bod te komen. Wat zijn je sterke en zwakke punten, waar moet je aan werken?

Raymon speelt jaarlijks ca. 150 keer met de top van Nederland en België. Hij heeft diverse prijzen gewonnen en finales bereikt van comedy- & cabaretfestivals. Raymon is te horen geweest op Radio Veronica, 3FM en stond ook op Lowlands. Hij heeft het podium inmiddels al mogen delen met o.a. Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali, Javier Guzman en Guido Weijers. Bovendien weet Raymon zijn vak op een spontane en leerzame manier over te brengen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door Raymon Hofkens
  • Improviseren en voorbereidingstechnieken
  • Iedereen komt aan bod en speelt voor ‘het publiek’
  • Speciale comedy tips van Raymon
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan