Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Wat is een goede grap, wat zijn de niet te missen ingrediënten voor een grappig verhaal, hoe bouw je dat op en hoe breng je dat het beste over op het publiek? Eindhoven Excursies organiseert voor kleine en grotere groepen een speciale Stand-Up Comedy Workshop vol komische afslagen, valkuilen en improvisaties. Snel denken hoort er natuurlijk ook bij evenals goed luisteren naar Stand-Up professional Raymon Hofkens, winnaar van diverse comedy awards!

Stand-Up Comedy is ‘all about’ een goede voorbereiding. Sommige talenten kunnen goed schrijven en van tevoren alles op papier uitdenken, anderen benutten meer hun improvisatietalent op het ‘moment suprème’. Na wat inleidende beschietingen en uitleg van Raymon gaan jullie het allemaal in de praktijk beoefenen. Spelen voor een publiek moet je gewoon leren! Deze workshop duurt 2 tot 2,5 uur, er is genoeg tijd om allemaal aan bod te komen. Wat zijn je sterke en zwakke punten, waar moet je aan werken?

Raymon speelt jaarlijks ca. 150 keer met de top van Nederland en België. Hij heeft diverse prijzen gewonnen en finales bereikt van comedy- & cabaretfestivals. Raymon is te horen geweest op Radio Veronica, 3FM en stond ook op Lowlands. Hij heeft het podium inmiddels al mogen delen met o.a. Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali, Javier Guzman en Guido Weijers. Bovendien weet Raymon zijn vak op een spontane en leerzame manier over te brengen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door Raymon Hofkens
  • Improviseren en voorbereidingstechnieken
  • Iedereen komt aan bod en speelt voor ‘het publiek’
  • Speciale comedy tips van Raymon
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan