Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Segway Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Tijdens deze Segway Workshop van Eindhoven Excursies maakt u kennis met een uitzonderlijk vervoersmiddel in het centrum van Eindhoven. Hét is zeker ook het meest milieuvriendelijke vervoermiddel van zijn tijd. Voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitstapje of familie-uitje lekker comfortabel op twee wielen wilt balanceren, is dit het ideale arrangement!

De Segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijd de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat. De juiste balans vinden is niet moeilijk omdat de Segway zelfbalancerend is. Het is een beetje skiën op het droge maar dan kinderlijk eenvoudig.

Ruim voordat deze Workshop begint, plannen we samen met u een perfecte route op maat door het centrum van Eindhoven. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw groep daar altijd langs komt. Wij denken graag met u mee om dit unieke evenement vorm te geven!

Het is mogelijk om deze tour met één of twee uur uit te breiden, vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide beginnerscursus
  • Segway-excursie door Eindhoven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Workshop van Eindhoven Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan