Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scoor je eigen kersthit in Eindhoven

Details over dit uitje

Wil je een kersthit maken zoals Mariah Carey? All I want for Christmas is you? Eindhoven Excursies helpt je, met de workshop 'Scoor je eigen Kersthit', inclusief CD opnemen in Eindhoven, in een professionele geluidsstudio met geluidstechnici.

Elk jaar heeft iedere familie zijn eigen tradities, een borreltje drinken op kerstavond, gevolgd door een familie gourmet. Op eerste kerstdag uit eten in een sjiek restaurant en de tweede kerstdag staan pa en ma uren in de keuken om een 7 gangen diner te bereiden (in willekeurige volgorde).

En wat er natuurlijk ook bij hoort, is het elkaar sturen van ieder jaar weer soortgelijke kerstgroeten per post. Goed bedoeld en natuurlijk oprecht gemeend, maar toch telkens weer hetzelfde. Ja toch?

Eindhoven Excursies doorbreekt deze kerstsleur!

U krijgt de keuze uit een megalijst van de mooiste kerstnummers, waarvan je er 1 uitkiest.

De keuze is geheel aan u: Driving Home For Christmas? Last Christmas? Do They Know It’s Christmas? Of toch het klassieke White Christmas van Bing Crosby? Misschien kiest u toch liever voor De Oh Dennenboom, Oh Dennenboom of gaat u de uitdaging aan om Stille Nacht meerstemmig te zingen? Of tòch uw eigen tekst op een van de mooiste kerstmelodieën; alles is mogelijk!

U zingt uw favoriete kerstnummer in, eventueel met uw eigen tekst, maar zeker met uw eigen stem(-men) wordt door Eindhoven Excursies geluidstechnici professioneel opgenomen en gemixt. En uiteraard krijgt u het resultaat op cd mee naar huis.

Ideaal alternatief voor de kerstkaart?

Inclusief:
  • Studio in Eindhoven
  • Enthousiaste begeleiding
  • Exemplaar van de opgenomen CD
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 15 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
25 - > personen € 20,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan