Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scoor je eigen kersthit in Eindhoven

Details over dit uitje

Eindhoven Excursies zorgt in 'Scoor je eigen Kersthit' voor een professionele geluidsstudio, met geluidstechnici en apparatuur, inclusief CD opname,

De leukste dagen van het jaar: de feestdagen! Eerst Sinterklaas, daarna Kerstmis.

En ieder jaar zorgen we met z’n allen weer voor het in ere houden van een aantal oeroude tradities: Eerste Kerstdag bij de ouders van haar en Tweede Kerstdag bij die van hem bijvoorbeeld (in willekeurige volgorde).

En wat er natuurlijk ook bij hoort, is het elkaar sturen van ieder jaar weer soortgelijke kerstgroeten per post. Goed bedoeld en natuurlijk oprecht gemeend, maar toch telkens weer hetzelfde. Ja toch?

En terwijl je de tientallen kerstkaarten aan het schrijven bent, hoor je ieder jaar weer dezelfde kerstliedjes, gezongen door telkens dezelfde zangers en zangeressen op radio en tv. Superleuke liedjes, vol met romantiek en liefde voor elkaar. Maar toch telkens hetzelfde…

Eindhoven Excursies doorbreekt deze kerstsleur!

U krijgt de keuze uit een megalijst van de mooiste kerstnummers, waarvan je er 1 uitkiest.

Aan ù de keuze: Last Christmas? Do They Know It’s Christmas? Driving Home For Christmas? Of toch het klassieke White Christmas van Bing Crosby? Misschien kiest u toch liever voor De Herdertjes Lagen Bij Nachte of gaat u de uitdaging aan om Stille Nacht meerstemmig te zingen? Of tòch uw eigen tekst op een van de mooiste kerstmelodieën; alles is mogelijk!

Vervolgens neemt u plaats achter de microfoon, zet u uw koptelefoon op, concentreert u zich en wacht u de aanwijzingen van de geluidstechnicus af.

Uw favoriete kerstnummer, eventueel met uw eigen tekst, maar zeker met uw eigen stem(-men) wordt door Eindhoven Excursies geluidstechnici professioneel opgenomen en gemixt. En uiteraard krijgt u het resultaat op cd mee naar huis.

Ideaal alternatief voor de kerstkaart?

Inclusief:
  • Studio in hartje Eindhoven
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje
  • Exemplaar van de opgenomen CD
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan