Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Action Painting in Eindhoven

Details over dit uitje

Niets leuks voor aan de muur? Breng daar verandering in met de dynamische workshop Action Painting van Eindhoven Excursies.

De action painting workshop vraagt een dynamische schilderstijl die welbekend is van de Amerikaanse grondlegger Jackson Pollock. Bij de action painting workshop wordt er op de grond gewerkt. Er kunnen schildertechnieken worden toegepast als ‘dripping’ en het gooien met verf.

Door het gebruik van speciale verf in combinatie met water, kunnen gelaagdheid en bijzondere effecten in de verf worden gecreëerd.

Onze kunstenaar weet als geen ander hoe u de technieken van het Action Painting onder de knie krijgt, zodat u deze ook thuis gemakkelijk kan toepassen.

U kunt gezamenlijk één groot schilderij maken of een voor uzelf. Tot slot mag u uw het kunstwerk mee naar huis nemen of op uw werkplek hangen.

De verrassende dynamiek maakt deze workshop dan ook geschikt voor iedereen die op een gezellige manier bezig wil zijn met zinnenprikkelende creaties geïnspireerd door zijn oeverloze energie!

De professionele kunstenaar begint met een kleine illustratie van zijn eigen werk en wisselt gedachtes erover uit.

Misschien een leuke tip voor bij een vrijgezellenfeest, we verven onze gedachten over de toekomst van de 2 geliefden. Hoe origineler het idee hoe beter de uitwerking natuurlijk!

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over deze creative en inspirerende workshop.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Doeken, verf en gereedschap
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Eindhoven Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan