040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Action Painting in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Action Painting in Eindhoven

Niets leuks voor aan de muur? Breng daar verandering in met de dynamische workshop Action Painting van Eindhoven Excursies.

De action painting workshop vraagt een dynamische schilderstijl die welbekend is van de Amerikaanse grondlegger Jackson Pollock. Bij de action painting workshop wordt er op de grond gewerkt. Er kunnen schildertechnieken worden toegepast als ‘dripping’ en het gooien met verf.

Door het gebruik van speciale verf in combinatie met water, kunnen gelaagdheid en bijzondere effecten in de verf worden gecreëerd.

Onze kunstenaar weet als geen ander hoe u de technieken van het Action Painting onder de knie krijgt, zodat u deze ook thuis gemakkelijk kan toepassen.

U kunt gezamenlijk één groot schilderij maken of een voor uzelf. Tot slot mag u uw het kunstwerk mee naar huis nemen of op uw werkplek hangen.

De verrassende dynamiek maakt deze workshop dan ook geschikt voor iedereen die op een gezellige manier bezig wil zijn met zinnenprikkelende creaties geïnspireerd door zijn oeverloze energie!

De professionele kunstenaar begint met een kleine illustratie van zijn eigen werk en wisselt gedachtes erover uit.

Misschien een leuke tip voor bij een vrijgezellenfeest, we verven onze gedachten over de toekomst van de 2 geliefden. Hoe origineler het idee hoe beter de uitwerking natuurlijk!

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over deze creative en inspirerende workshop.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Doeken, verf en gereedschap
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Eindhoven Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan