Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding – Bierproeverij – Diner in Eindhoven

Details over dit uitje

Met z’n allen op stap? Het gezellige Rondleiding – Bierproeverij – Diner arrangement van Eindhoven Excursies laat u het beste van de stad zien en proeven.

Boek deze combinatie van rondleiding, bierproeverij en diner en beleef het leukste Limburgse evenement.

15.00 – 16.30 Rondleiding

Uw uitje start bij een oude bierbrouwerij in Eindhoven. Deze leuke rondleiding in een bierbrouwerij begint met mooie anekdotes van onze gids, die van alles weet over het echte Eindhovense bier. Hij laat u alles zien van de brouwerij, zoals het brouwhuis, de gistkelders en het woonhuis van de brouwer, deze verkeert zelfs nog in originele staat.

Na de rondleiding vraagt u zich natuurlijk af hoe dat bier vroeger gesmaakt moet hebben. Wees gerust, ter afsluiting van de rondleiding bezoeken we het proeflokaal.

16.30 – 18.30 Bierproeverij

Na het bezoek aan de brouwerij gaan we naar het centrum van Eindhoven. In dit cafe gaat u een aantal speciaalbieren proeven. Een ervaren begeleider geeft u uitleg over de speciaalbieren die voor u zijn samengesteld. Tevens bent u in de mogelijkheid om alle biervragen te stellen die u maar kunt bedenken, uiteraard onder het genot van een borrelhapje.

18.30 – 20.30 Diner

Van al dat bier proeven zult u zo tegen zessen vast trek hebben gekregen. U gaat vervolgens naar een speciaal door Eindhoven Excursies geselecteerd Restaurant. Om de avond af te sluiten gaat u gezamenlijk van een heerlijk diner genieten.

Inclusief:
  • Bezoek bierbrouwerij
  • Proeverij met 4 verschillende speciaalbieren
  • Professionele uitleg over speciaalbier
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Eindhovense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Eindhoven Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan