Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding – Bierproeverij – Diner in Eindhoven

Details over dit uitje

Met z’n allen op stap? Het gezellige Rondleiding – Bierproeverij – Diner arrangement van Eindhoven Excursies laat u het beste van de stad zien en proeven.

Boek deze combinatie van rondleiding, bierproeverij en diner en beleef het leukste Limburgse evenement.

16.00 – 18.00 Rondleiding met proeverij

Uw uitje start bij een oude bierbrouwerij in Eindhoven. Deze leuke rondleiding in een bierbrouwerij begint met het ontvangst met een proefglas bier met mooie anekdotes van onze gids, die van alles weet over het echte Eindhovense bier.
Vervolgens wordt u rondgeleid door de Stadsbrouwerij en zult u het gehele brouwproces doorlopen van A tot Z. Vervolgens gaat u mee naar onze buurman, waar likeuren worden gestookt met onze bieren. Uiteraard laten wij hier u hier 1 van de likeuren proeven.
We eindigen de rondleiding in het Proeflokaal en zullen u daar 2 eigen gebrouwen bieren laten proeven onder het genot van bijpassende hapjes.

18.30 – 20.30 Diner

Van al dat bier proeven zult u zo tegen zessen vast trek hebben gekregen. U gaat vervolgens naar een door u gekozen Restaurant. Om de avond af te sluiten gaat u gezamenlijk van een heerlijk diner genieten.

Inclusief:
  • Bezoek bierbrouwerij
  • Proeverij met 3 verschillende proefbieren
  • 1 zelf gebrouwd likeur
  • Professionele uitleg over speciaalbier
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Eindhovense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Eindhoven Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan