Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Visagie Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Smokey eyes, glamour look, naturel, nude make-up, Eindhoven Excursies leert het u bij de oogstrelende Workshop Visagie in Eindhoven, met een professionele visagiste.

Zij staat jullie met raad en daad terzijde om de kunst van de visagie tot in de details uit te leggen.

Prima geschikt voor een gezellig uitje in Eindhoven, feestje met vriendinnen of een vrijgezellenfeest. Iedereen krijgt tips en mocht er iemand eerdaags in het huwelijk treden, daar hebben we natuurlijk het beste advies voor!

Onze visagiste begint eerst met een korte uitleg over de verschillende technieken die tegenwoordig helemaal hip zijn en die zorgen voor de beste resultaten.

De basis van een goede make-up wordt uiteraard uitgelegd. Hoe kies je de juiste foundation, waar gebruik je concealer en de juiste blush en hoe corrigeer je kleine foutjes? Elke deelnemer gaat daarna aan de slag met penselen, sponsjes en bijbehorende make-up om zichzelf helemaal op te fleuren.

Reserveer deze trendy en wonderlijke visagieworkshop in Eindhoven en maak er een gezellig en spectaculair metamorfosefestijn van. De aanstaande bruid zetten we in het zonnetje door echte feestmake-up of vast wat handige tips te geven voor de grote onvergetelijke dag.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding / visagiste
  • Make-up benodigdheden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Na afloop zal een fotograaf mooie kiekjes maken tijdens een professionele fotoshoot en de foto's op CD zetten. Wel zo handig voor die leuke herinnering aan het vrijgezellenfeest of dat uitstapje met de vriendinnen! De workshop wordt dan verlengd en er wordt tevens een meerprijs gerekend. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan