Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner Grillrestaurant – Kroegentocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Met vrienden of vriendinnen even gezellig op stap in het centrum van Eindhoven? Met de Diner - Kroegentocht van Eindhoven Excursies weet u in ieder geval zeker dat het goed smaakt. Het is het juiste scenario voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje met bovendien een echte Eindhovenaar die u meeneemt naar de gezelligste kroegen.

18.00 - 20.00 Diner Grillrestaurant

Uw avond begint in het centrum van de stad. Voor uw diner hebben wij het beste grillrestaurant dat de stad te bieden heeft voor u uitgekozen. Voor de vegetarische medemens zoeken wij uiteraard een geschikt culinair alternatief. Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

Na het diner gaat u samen met onze ervaren Eindhovense kroegtijger in ons mooie 'Endhovuh' op kroegentocht. U bezoekt de gezelligste kroegen en cafés. Het is alvast een voorproefje op Carnaval moet u maar denken. In ieder etablissement krijgt u iets te horen over de historie van het café en de beruchte eigenaren. Uiteraard kunt u in ieder café een paar 'goeie pintemannuh' tot uw nemen. (drankjes zijn voor eigen rekening).

Enne... wees gerust: onze gids weet de weg terug!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in grillrestaurant
  • Vakkundige begeleiding (échte vintage Eindovenaar met jarenlange ervaring)
  • Bezoek aan 4 gezellige kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor maar € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Eindhoven Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Eindhoven Excursies gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer