Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner Grillrestaurant – Kroegentocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Met vrienden of vriendinnen even gezellig op stap in het centrum van Eindhoven? Met de Diner - Kroegentocht van Eindhoven Excursies weet u in ieder geval zeker dat het goed smaakt. Het is het juiste scenario voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje met bovendien een echte Eindhovenaar die u meeneemt naar de gezelligste kroegen.

18.00 - 20.00 Diner Grillrestaurant

Uw avond begint in het centrum van de stad. Voor uw diner hebben wij het beste grillrestaurant dat de stad te bieden heeft voor u uitgekozen. Voor de vegetarische medemens zoeken wij uiteraard een geschikt culinair alternatief. Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

Na het diner gaat u samen met onze ervaren Eindhovense kroegtijger in ons mooie 'Endhovuh' op kroegentocht. U bezoekt de gezelligste kroegen en cafés. Het is alvast een voorproefje op Carnaval moet u maar denken. In ieder etablissement krijgt u iets te horen over de historie van het café en de beruchte eigenaren. Uiteraard kunt u in ieder café een paar 'goeie pintemannuh' tot uw nemen. (drankjes zijn voor eigen rekening).

Enne... wees gerust: onze gids weet de weg terug!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in grillrestaurant
  • Vakkundige begeleiding (échte vintage Eindovenaar met jarenlange ervaring)
  • Bezoek aan 4 gezellige kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Eindhoven Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan