Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestquizzz in Eindhoven

Details over dit uitje

Is er een aanleiding om een oergezellig Brabants feestje te vieren? Wilt u een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in het centrum van Eindhoven als voorzet voor het aankomende carnaval? Met de Feestquizzz van Eindhoven Excursies tovert u uw groepsuitje om in een oergezellige happening vol muziekfragmenten, ludieke competitie en polonaise! En alles georganiseerd in een feestelijk decor op een centrale locatie in ’t hart van Eindhoven.

Onze virtuoze en verbaal begaafde ‘Quizzzmaster’ heeft machtig mooie vragen voor u bedacht en zal deze op geheel ludieke wijze aan u stellen! En om het gemakkelijk voor u te maken, u kunt kiezen aan welke Feestquizzz u mee wilt doen:

Quiz 1: Popquiz
Quiz 2: Ik Hou Van Holland Quiz
Quiz 3: Sport / Voetbal Quiz
Quiz 4: Ranking the Stars Quiz

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Uiteraard wint het team dat de meeste Feestquizzz vragen goed beantwoord een geweldige hoofdprijs!

Inclusief:
  • Professionele quizzzmaster!
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Deze feestelijke quiz combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Uw complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan