Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Eindhoven Express

Details over dit uitje

Expeditie poolcirkel, Peking Express? Welnee, gewoon Eindhoven Express! Jullie hoeven geen lange reis te maken om een doldwaas en uitdagend avontuur te beleven! Met een normale OV-kaart en wat uitdagende opdrachten zet Eindhoven Excursies jullie groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje van A tot Z in de steigers! Speel tegen de klok en werk nauw samen om alle opdrachten te volbrengen. Adrenaline, dat krijg je ervan…

Dit spelprogramma geeft enorm veel energie en creëert bij uitstek de noodzakelijke teambuilding. Jullie gezelschap wordt verdeeld In teams van maximaal 5 tot 8 personen. Tracht aan de hand van de soms cryptische aanwijzingen zo snel mogelijk (en zonder geld uit te geven) naar het volgende checkpoint te komen en gebruik daarbij jullie benen, het OV en alle andere middelen. Op elk nieuw checkpoint worden jullie opgewacht door iemand van het Eindhoven Excursies begeleidingsteam die jullie de volgende opdracht overhandigt.

Het snelste team dat alle opdrachten het best heeft afgerond wint Eindhoven Express! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kunnen jullie ook nog een sneller vervoersmiddel winnen, dus dubbel voordeel!

Reis door de stad op de meest efficiënte manier, los puzzels en raadsels op en ren daarna snel door voor de volgende opdracht. Eindhoven Express, goed voor afwisseling, avontuur en een beetje competitie!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • OV-kaarten
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan