Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Eindhoven

Details over dit uitje

Lekker in de koude en donkere maanden iets heel anders doen dan dat u normaal doet? Het is 'crazy' en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Eindhoven Excursies.

Wat gaat er gebeuren? Drie verschillende restaurants wat u zelf mag uitzoeken De Crazy Winter Game in Eindhoven brengt u er naar toe.

Tijdens dit evenement wordt uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams, die samen leuke opdrachten moeten gaan uitvoeren.

U krijgt van ons een filmcamera mee, zodat uw samen tijdens Oud en Nieuw nog kunt genieten van de gekke fratsen . Elk nieuw adres voor de volgende maaltijd wordt telefonisch aan u doorgegeven.

Misschien laten we u even de kerstman spelen op de markt of laten we u een kerstboom optuigen in een echte Eindhovense kroeg, alle opdrachten zijn in ieder geval zeldzaam en uniek te noemen!

Tussen het voor-, hoofd- en nagerecht door beleeft u dus een ludiek opdrachtenspel en zult u alles op alles moeten zetten om de Crazy Christmas Hoofdprijs in de wacht te slepen.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u tijdens uw kerstdagen niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Eindhoven Excursies gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer