Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Eindhoven

Details over dit uitje

Lekker in de koude en donkere maanden iets heel anders doen dan dat u normaal doet? Het is 'crazy' en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Eindhoven Excursies.

Wat gaat er gebeuren? Drie verschillende restaurants wat u zelf mag uitzoeken De Crazy Winter Game in Eindhoven brengt u er naar toe.

Tijdens dit evenement wordt uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams, die samen leuke opdrachten moeten gaan uitvoeren.

U krijgt van ons een filmcamera mee, zodat uw samen tijdens Oud en Nieuw nog kunt genieten van de gekke fratsen . Elk nieuw adres voor de volgende maaltijd wordt telefonisch aan u doorgegeven.

Misschien laten we u even de kerstman spelen op de markt of laten we u een kerstboom optuigen in een echte Eindhovense kroeg, alle opdrachten zijn in ieder geval zeldzaam en uniek te noemen!

Tussen het voor-, hoofd- en nagerecht door beleeft u dus een ludiek opdrachtenspel en zult u alles op alles moeten zetten om de Crazy Christmas Hoofdprijs in de wacht te slepen.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u tijdens uw kerstdagen niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan