Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Audiovisuele stadspresentatie Eindhoven

Details over dit uitje

Bekijk het Eindhoven van toen en nu tijdens een 2 uur durende audiovisuele presentatie gepresenteerd door een goed ingevoerde stadsgids. Aan de hand van oude en recente foto's wordt de ontwikkeling van Eindhoven tot tegenwoordige tijd bekeken.

U kunt dit evenement van Eindhoven Excursies organiseren als extra aanvulling op een businessmeeting of een andere gelegenheid, de presentatie geeft een prachtig overzicht van hoe Eindhoven zich de afgelopen 100 jaar als stad heeft gemanifesteerd.

Deze presentatie wordt standaard georganiseerd in het Regionaal Historisch Centrum (RHC) maar u kunt uiteraard geheel zelf een locatie uitzoeken. Locatie, ruimte alsmede de mogelijkheid tot het opstellen van beamers etc wordt dan door ons vooraf geverifieerd.
De boeiende historie en de ambitieuze architectuur, Philips, kenniscentrum Eindhoven, de stad zoals we het nu allemaal kennen, het komt tijdens de presentatie allemaal voorbij. Nostalgische beelden van bijvoorbeeld 'de Smalle Haven' worden gecombineerd met nieuwe beelden van Eindhoven als kenniscentrum en architectuurcentrum.

Na de presentatie is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen aan de gids.

Inclusief:
  • Audiovisuele presentatie door professionele gids
  • Op elke locatie te boeken
  • Zaalhuur en beamer
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor dit evenement van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan